MOTIONSAFDELINGEN

Motionsafdelingen er grundstenen i HG Badminton. Det er denne afdeling, der danner basis for klubbens eksistens. Det er her man mødes en eller flere gange om ugen for at motionere/træne sammen med andre badmintoninteresserede, samtidig med at man har mulighed for at deltage i et fællesskab, hvor socialt samvær er meget vigtigt.

Der er ikke tilknyttet trænere til denne afdeling - man er "sin egen træner". Man lejer en bane sammen med en eller flere andre spillere og medbringer selv ketcher, bolde samt fodtøj, beregnet til indendørs brug. På alle spillesteder er regelen, at man selv sætter net op på banen, hvis det ikke allerede er gjort af de forrige spillere. Kommer der ingen spillere til den følgende time, skal man tage nettet ned igen.

Sæsonen starter traditionelt i starten af september og slutter ved udgangen af marts eller til Påske.

Som motionsspiller er der også mulighed for at spille turneringsbadminton. Klubben tilmelder hvert år hold til DGI Storstrømmens holdturnering.

Der er flere muligheder for at sammensætte et hold af herrer eller damer eller mixede hold. Der tilmeldes efter styrke og alder. Kontakt bestyrelsen, hvis du er interesseret i turneringsbadminton.

Information til spillerne i løbet af sæsonen vil blive givet her på hjemmesiden/facebook eller pr. e-mail.